Informatie

Wat houd een zwemmarathon in?

Het is de bedoeling om met een team van maximaal 10 personen (waarvan 6 tot 8 zwemmers en dus maximaal 2 teamcaptains) van 19:00 uur tot 7:00 uur te gaan zwemmen voor het goede doel. De kosten bedragen €250,- per team (dus 25 euro per persoon bij een team van 10 man). De opbrengst wordt verdeeld over de 3 organiserende teams en die storten het bedrag uiteindelijk op de rekening van de Stichting Roparun.

Mag ik ook meedoen?

De titel van deze website zegt het al: Hulpverleners te water. Dus in eerste instantie mogen hulpverleners, zoals brandweer, reddingsbrigades, politie, ambulancemedewerkers, etc. zich inschrijven voor dit evenement. Maar…..
Ten tweede voor iedereen, want in een ieder schuilt een hulpverlener. Want als jij mee doet met een team biedt je hulp voor de mensen met een ernstige ziekte: kanker. De opbrengst komt ten goede aan de Stichting Roparun

Ik heb me ingeschreven. En dan?

Meer informatie ga je van ons krijgen. Tijdens de avond zorgen wij voor de nodige entertainment. De afgelopen jaren hebben we bandjes gehad, DJ’s, onverwachts bezoek van typetjes etc. etc. Het “enige” dat jullie moeten doen is in estafettevorm zwemmen… Het zijn maar 12 nachtelijke uurtjes…

Iedereen krijgt een leuke herinnering aan dit evenement van ons en daarnaast zijn er 2 bekers te winnen. 1 beker voor het team dat de meeste baantjes weet te zwemmen en een beker voor het team dat het meeste geld weet op te halen. Dus laat je individueel of per team sponsoren door je vrienden, familie of collega’s en win die beker!

 

Zwemmen voor de RoPaRun

Visit Us On FacebookVisit Us On Twitter